Tekninen palveluasiantuntija

Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Teknistä palveluasiantuntijaa

Haemme asiakaspalvelutiimiimme teknistä palveluasiantuntijaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluvat erilaiset asiakaspalvelutehtävät, mm. työpyyntöjen vastaanotto ja analysointi sekä konsernin sisäisen Service Deskin työtehtävät. Asiakaspalvelutiimi toimii myös rajapintana ulkoisille ja sisäisille asiakkaille sekä eri sidosryhmille.

Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, soveltuvuutta ryhmätyöhön sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Eduksi katsotaan aiempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä sekä ruotsin kielen osaaminen. Arvostamme myös tietämystä Virve viranomaisverkosta sekä tietoliikenteestä, hyviä IT-taitoja, aiempaa työkokemusta turvallisuuskriittisten asiakkaiden parissa sekä kykyä sitoutua prosessimaiseen toimintaan.

Tehtävä soveltuu itsenäiseen ja tiimityöskentelyyn kykenevälle, oma-aloitteiselle, vastuuntuntoiselle ja huolelliselle henkilölle. Osaat organisoida työtäsi ja etsiä ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa, kehittyvässä organisaatiossa. Toimipaikkasi sijaitsee Jyväskylässä, Rovaniemellä tai Turussa.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella tarvittaessa osoitteesta rekry@erillisverkot.fi .

Täytä hakulomake täällä ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi 28.2.2021 mennessä.

Suomen Erillisverkot -konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia.

Suurimpia asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.