Ryhmäpäällikkö (ICT)

Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Ryhmäpäällikköä (ICT)

Haemme ICT-palvelutuotantomme tietoliikennetiimin vetäjäksi ryhmäpäällikköä. Jos olet kiinnostunut esimiestyöstä asiantuntijaorganisaatiossa ja sinulla ICT-liiketoiminnastakokemusta, olet etsimämme ammattilainen.

Edellytämme sinulta kokemusta ja melko syvällistä tuntemusta tietoliikennetekniikasta ja siinä käytetyistä järjestelmistä (esim. IP, MPLS, reititys, palomuuritekniikat, tietoturva). Laajempi ICT-teknologia tuntemus katsotaan eduksi. Valtaosa ratkaisuistamme toimivat 24/7-periaatteella, joten olet tottunut toimimaan korkean varautumisen henkilöstön, ympäristöjen ja prosessien kanssa. Tiimisi kehittää, suunnittelee, toimittaa ja ylläpitää näitä ratkaisuja. Tarvittaessa autat ratkaisujen suunnittelussa ja ennen kaikkea priorisoit työtehtäviä. Työt tehdään useasti myös projekteissa. Edustat myös tiimiäsi mahdollisissa muutoshallintaan liittyvissä päätäntäelimissä (CAB).

Työtavat ja työkalut kiinnostavat sinua ja olet valmis kehittämään niitä yhdessä tiimin ja muun organisaation kanssa. Tavoitteenamme ovat ketterät toimintatavat.

Esimiestyö on jatkuvaa vuoropuhelua ja yhteistyötä oman ja muiden tiimien kanssa. Hyvä huumorintaju on meille tärkeää. Tiimisi toimii eri paikkakunnilla ja valtaosa työstä voidaan tehdä etänä. Tehtävä edellyttää myös matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa, kehittyvässä organisaatiossa. Toimipaikkasi tulee sijaitsemaan jossakin Erillisverkkojen toimipisteessä sopimuksen mukaan.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Koponen puh. 040 765 9266 torstaina 18.2. 2021 klo 10–12. Täytä hakulomake ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi 28.2.2021 mennessä täällä.

Suomen Erillisverkot -konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia.

Suurimpia asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.