Etusivu Palvelut Konesalit Kapasiteettipalvelut
valikko
Palvelut
Kapasiteettipalvelut

Hallittu palvelu korkealla tietoturvalla

Kapasiteettipalvelumme tarjoavat viranomaisten ja muiden turvallisuuskriittisten toimijoiden sovelluksille päästä päähän hallittua, virtualisoitua palvelin- ja tallennuskapasiteettia. Takaamme korkean tietoturvan ja täysin kotimaisen palvelunhallinnan.

Palvelumme ovat nopeasti ja helposti käyttöönotettavia sekä ajantasaisia, moderneja ja muunneltavissa tarpeidesi mukaan. Ne täyttävät kansalliset tietoturvakriteeristöt ja asiakkaidemme erityistarpeet esimerkiksi korkeaan turvallisuuteen liittyen.


100%
Palvelunhallintamme on täysin kotimainen.
kuv-konesali
kuv-server-disks
Kapasiteettipalvelut voidaan varmentaa hajauttamalla ne useaan konesaliin.

Muunneltavissa tarpeidesi mukaan

Kapasiteettipalveluista on valittavissa tarpeisiin sopivin vaihtoehto kahdesta eri virtualisoidusta toteutuksesta ja kolmannesta varmentavasta konesalista. Palvelut voidaan varmistaa joko yhden konesalin sisällä tai hajauttamalla ne kahteen tai jopa kolmanteen varmentavaan konesaliin. Kaikki konesalit sijaitsevat maantieteellisesti erillään, ja ne on yhdistetty toisiinsa varmennetuilla ja salatuilla valokuituyhteyksillä.

Oma valvomomme valvoo palvelua vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Emme käytä raskaita ja hankalasti hallittavia alihankintaketjuja, vaan vastaamme itse myös ylläpidosta.


24/7/365
Valvomme palvelun toimintaa vuorokauden ympäri

Keskity ydinosaamiseesi

Erillisverkkojen kapasiteettipalvelut vapauttavat sinut keskittymään omaan ydinosaamiseesi. Samalla säästyy rahaa, kun sinun ei tarvitse tehdä esimerkiksi isoja laitesijoituksia. 


Ota yhteyttä 

Tommi Lahtinen
Puh. 040 551 7573
etunimi.sukunimi(at)erillisverkot.fi


Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja erityistarpeisiin.