Etusivu Krivat vie kohti iskunkestävää yhteiskuntaa
valikko
Krivat vie kohti iskunkestävää yhteiskuntaa

Krivat-palvelu vie kohti iskunkestävää yhteiskuntaa

Krivat on häiriötilanteiden hallinnan palvelukokonaisuus, joka helpottaa yhteiskunnan kriittisten toimintojen parissa työskentelevien tahojen varautumista häiriötilanteisiin ja mahdollistaa keskinäistä viestintää ja tilannekuvan muodostamista kaikissa olosuhteissa, myös vakavissa häiriötilanteissa.

Krivat on tarkoitettu kriittisestä infrastruktuurista ja yhteiskunnan kriittisistä toiminnoista vastaaville organisaatioille, viranomaisille sekä heitä tukeville toiminnoille. Krivat on palvelukokonaisuus ja siihen kuuluvien toimijoiden yhteisö, toimintamalli ja informaatiokanava.

Krivat auttaa organisaatioita ennakoimaan paremmin häiriötilanteita sekä hallitsemaan työnjakoa kriisin keskellä. Palvelu tukee myös päivittäistä yhteistyötä.valvomo1
ala-valvomo
Krivat - nopeammin takaisin toimintakuntoon!

Lue tyytyväisten asiakkaiden kertomukset


Yhteinen tilannekuva auttaa Carunaa resursoimaan

Krivat-palvelua hyödyntävän sähköverkkoyhtiö Carunan käyttökeskuspäällikkö Kimmo Vainiola on ollut tyytyväinen Krivatin hyötyihin.

Poikkeustilanteissa tiedontarve on kaikilla suuri, ja samalla tiedon kerääminen ja jakaminen sitoo resursseja.

”Muutaman vuoden takaisen Tapani-myrskyn jälkeen huomasimme, ettemme selviä tuhoisista myrskyistä omilla resursseilla, vaan yhteistyötä pitää tiivistää muun muassa muiden verkkoyhtiöiden, teleoperaattorien ja viranomaisten kanssa. Kattavan tilannekuvan avulla pystymme tekemään parempia johtopäätöksiä, kohdistamaan toimenpiteitä oikein ja nopeuttamaan toipumista suurhäiriötilanteesta.” 


kimmo-vainiola1

Krivat tehostaa pelastuslaitoksen toimintaa

Kun Valio-myrsky iski täydellä voimallaan Suomeen lokakuussa 2015, oltiin itäisessä Suomessa paremmin valmiita kuin muualla maassa. Näin siksi, että käytössä oli kuukausi aiemmin hankittu Krivat-järjestelmä. 

”Krivatin avulla saimme Ilmatieteen laitokselta ennakkoon vuorovaikutteiset sääbriiffit ja pystyimme olemaan laitoksen kanssa tiiviisti yhteydessä, kun myrsky sitten iski. Hyvän tilannekuvan ansiosta pystyimme valmistautumaan myrskyn vaikutuksiin ja toimimaan niiden aikana paljon tehokkaammin kuin aiemmin", Joensuussa toimivan Pohjois-Karjalan pelastuslaitoksen paloinsinööri Pasi Markkanen kertoo.pasi-markkanen1

Krivat kohensi Turku Energian asiakaspalvelua

Turku Energia oli ensimmäinen Krivat-perheeseen liittynyt ison kaupungin energiayhtiö. Krivat on vastaus moneen tarpeeseen.

Internetin ulkopuolella toimiva Krivat varmistaa tiedonkulkua ja sen puitteissa luodaan yhtenäinen tilannekuva eri toimijoiden jakamasta tiedosta. Myös Turku Energian eri toimipisteiden sisäinen tiedonkulku paranee.

”Krivat täydentää hyvin eri osapuolten valvomoiden välistä tiedonkulkua. Krivatin avulla saamme myös paremmin tietoa kantaverkon tapahtumista ja voimme ylläpitää korkeaa asiakastyytyväisyyden tasoa. Nopea toiminta ja asioista kertominen ongelmatilanteissa ovat tärkeä osa hyvää asiakaspalvelua”, Turku Energia Sähköverkot Oy:n käyttöpäällikkö Harri Salminen kertoo.
harri-salminen2Krivatin käyttäjäksi? Ota yhteyttä!

Ilkka Meriläinen
Puh. 0400 507 870

Elina Koski
Puh. 040 661 4353
elina.koski@erillisverkot.fi

ilkka-merilainen1