Järjestelmäsuunnittelijaa tietohallintoon

Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Järjestelmäsuunnittelijaa tietohallintoon

Etsimme konsernin tietohallinnon dynaamiseen joukkoomme uutta osaajaa laitepalvelun hallinnointitehtäviin. Työssäsi asiantuntijana pääset kehittämään yhtiön päätelaitepalveluita ja olet avainpelaaja laitepalvelun prosessien sekä käytänteiden uudistamisessa konsernitasoisesti. Pääset vaikuttamaan, yhtenäistämään, suoraviivaistamaan sekä kehittämään uusia toimintoja yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Haemme osaajaa pääasiassa joko Espoon tai Jyväskylän toimipisteeseemme.

Hae meille, jos työkalupakistasi löytyy jotain seuraavista ominaisuuksista:

  • Aikaisempaa työkokemusta ja ammattitaitoa järjestelmäylläpitotehtävistä
  • Nykyaikaisten tietojärjestelmien kehittämis- ja ylläpitomenetelmien tuntemusta
  • Tietoturvaosaamista, järjestelmä- ja tietoliikennepalveluiden tietoturvauhkien ja järjestelmien suojaustekniikoiden tuntemusta
  • Microsoft-tuotteiden osaamista (esim. Windows server, Active Directory, Azure, M365).

Lisäksi arvostamme:

  • Tehtävään soveltuvia koulutuksia ja sertifiointeja
  • Kokemusta järjestelmäylläpito- ja kehitystehtävistä
  • Kokemusta järjestelmien siirto- ja migraatiotehtävistä sekä projektitoiminnasta
  • Teams-, SharePoint-, Exchange- ja Dynamics-osaamista
  • Kokemusta käyttövaltuushallinnasta.

Järjestelmäsuunnittelijan tehtävässä työskentelet tiiviisti konsernin työntekijöiden päätelaitteiden kehitys- ja ylläpitotehtävissä. Missiomme on varmistaa parhaat käyttökokemukset, saavutettavat sekä luotettavat palvelut koko henkilöstöllemme. Pääset aitiopaikalle luomaan uusia tapoja tarjota turvallisia palveluita sekä kehittämään ja kehittymään osana tiivistä tiimiä. Kaikkea ei tarvitse osata, vaan riittää että sinulla on intoa oppia uutta. Arvostamme avointa ja ennakkoluulotonta asennetta!

”Meillä Erillisverkoissa on tekemisen meininki. Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja onnistua yhdessä kollegoiden ja kumppaniemme kanssa. Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa, kehittyvässä organisaatiossa”, toimitusjohtajamme Timo Lehtimäki kiteyttää.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi. Lisäksi tehtävät vaativat todistuksen huumausainetestistä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Tietohallintopäällikkö Marko Alakangas, marko.alakangas@erillisverkot.fi. Hae tehtävää täyttämällä hakulomake täällä ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 19.9.2021 mennessä.

Suomen Erillisverkot -konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia.

Suurimpia asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.

@erillisverkot