Etusivu Erillisverkot Meille töihin Haemme dokumentointisuunnittelijaa/dokumentoijaa
valikko
Erillisverkot

Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Dokumentointisuunnittelijaa/dokumentoijaa

Haemme dokumentointisuunnittelijaa/dokumentoijaa hoitamaan tiedonsiirtoverkon dokumentoinnin sekä kehittämään dokumentointijärjestelmiä ja dokumentoinnin toimintamalleja. Tehtävä sijoittuu tytäryritys Suomen Turvallisuusverkko Oy:öön.

Dokumentoijana vastaat tiedonsiirtoverkon ja siihen liittyvien järjestelmien sekä infrastruktuurin tuotantodokumentaatiosta. Tehtävän hoitaminen edellyttää tarkkuutta, pitkäjänteistä ja itsenäistä työskente-lyotetta sekä hyvää tietojärjestelmäosaamista (mm. Microsoft Office, Microsoft Visio, ArcGIS, Au-toCAD). Aiempi kokemus sähköisestä dokumentoinnista, tiedonhallinnasta, tietoliikenneverkoista sekä verkko- tai paikkatietojärjestelmistä katsotaan eduksesi. Dokumentoijan tehtävässä edellytyksenä on teknisen piirtäjän, kartoittajan tai muu soveltuva koulutus tai usean vuoden kokemus vastaavista tehtävistä tele- tai infratoimialalla.

Dokumentointisuunnittelijana vastaat edellisten lisäksi dokumentoinnin ja tiedonhallinnan kehitys- ja asiantuntijatehtävistä sekä osallistut niihin liittyvien järjestelmien kehittämiseen. Työssäsi suunnittelet koulutuksia, valmistelet hankintoja sekä kehität organisaation tiedonhallintaa ja dokumentoinnin ohjeistusta. Koulutusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaavat tiedot ja taidot. Tehtävässä vaaditaan hyvää englannin kielen taitoa.

Menestyäksesi meillä työskentelytapasi ja työotteesi tulee olla oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja sinulla tulee olla vahvaa sitoutumista toiminnan kehittämiseen.  Osaat organisoida työsi hyvin, ratkaista ongelmia ja hallita kokonaisuuksia. Lisäksi tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä teet aktiivisesti yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Molemmat tehtävät edellyttävät matkustusvalmiutta Suomessa.

Hakija määrittelee kumpaa tehtävää ensisijaisesti hakee tai vaihtoehtoisesti tehtävä määräytyy valittavan henkilön osaamisen mukaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työkalut sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa ja kehittyvässä organisaatiossa. Toimipaikkasi sijaitsee ensisijaisesti Turussa.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään tarvittaessa henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvitys-laki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä sähköpostin rekry@erillisverkot.fi - osoitteeseen otsikolla: "Dokumentointisuunnittelija/ dokumentoija".

Täytä hakulomake osoitteessa www.personnel.fi  ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi 23.12.2018 mennessä.

Suomen Erillisverkot -konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteis-kunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjaukses-ta vastaa valtioneuvoston kanslia.

Suurimpia asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätä-keskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.

www.erillisverkot.fi

http://erveuutiset.erillisverkot.fi/