Asentaja

Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Asentajaa kenttätoimintaan Helsinkiin

Asentajana toimit tiedonsiirtoverkon asennus-, huolto- ja korjaustehtävissä sekä osallistut tehtävien dokumentointiin ja viankorjauksen varallaoloon.

Odotamme sinulta soveltuvaa ammatillista koulutusta ja vähintään B-luokan voimassa olevaa ajokorttia. Luemme eduksi kokemuksen tietoliikennetekniikan asennus- ja ylläpitotöistä, turvatekniikasta sekä mastotöistä.

Tehtävä soveltuu itsenäiseen työskentelyyn kykenevälle, oma-aloitteiselle, vastuuntuntoiselle ja huolelliselle henkilölle. Arvostamme yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja. Opit uusia asioita helposti ja sinulla on reipas asenne.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa, kehittyvässä organisaatiossa. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa. Toimipaikkasi sijaitsee Helsingissä.

Tehtävä sijoittuu Suomen Turvallisuusverkko Oy:öön.

Tehtävään valittavista henkilöistä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä sähköpostin rekry@erillisverkot.fi osoitteeseen otsikolla: “KT Asentaja Helsinki”.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuslomake palkkatoiveineen täällä  ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 12.02.2021 mennessä.

Suomen Erillisverkot -konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia. 

Suurimpia asiakkaitamme ovat pelastustoimi, Puolustusvoimat, poliisi, sosiaali- ja terveystoimi, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.